UPDATE 21 maart
Antje is sinds 21 maart weer in Nederland vanwege de maatregelen die getroffen moesten worden vanuit de GZB rondom het Coronavirus. Zij hoopt weer naar Nicaragua te gaan zodra de mogelijkheid zich weer voordoet. Wilt u haar en de mensen in Nicaragua in uw gebeden meenemen?

Even kennis maken
Hallo, ik ben Antje. In maart vertrek ik voor een jaar naar Nicaragua. Daar hoop ik als kinderwerker aan de slag te gaan binnen de Iglesia Reformada.
Deze kerk werkt in achterstandswijken van grote steden. Veel mensen in deze wijken hebben moeite om rond te komen, er is veel geweld, verslaving en misbruik. De Iglesia Reformada wil de jongeren in deze wijk hoop geven op een betere toekomst. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.
Praktisch betekent dit dat ik meedraai bij activiteiten gericht op kinderen en tieners. Dit betreft activiteiten zoals kinderclubs, tienerclub en zondagsschool. Daarnaast help ik mee in een onderwijsproject van de kerk gericht op kinderen en tieners uit de wijk.


Zending doen we samen!
Mijn werk in Nicaragua kan ik alleen doen met úw steun! Wat kunt u doen?

  • Meebidden: Het werk staat of valt met gebed om Gods zegen, wijsheid en bescherming. Bidt u mee?
  • Meeleven: Wilt u op de hoogte blijven? Op www.gzb.nl/antjeinnicaragua plaats ik regelmatig blogs. Wilt u de blogs automatisch in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via het formulier; ‘Blijf op de hoogte’ op eerdergenoemde website. Ook ben ik te volgen via Facebook (Antje van Rees).
  • Meegeven: Door een financiële bijdrage maakt u mijn werk in Nicaragua mogelijk! Dit kan online via de doneerbutton op de GZB website of door een gift over te maken naar de GZB, rekeningnummer NL91 INGB 0690 7624 45 o.v.v. Antje van Rees, Nicaragua. De GZB is ANBI geregistreerd, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!